FAQ

Tämän asian ratkaisemiseksi ja turvatakseen lemmikkisi oikeudet laadimme huoltajien välisen sopimuksen jossa näistä asioista sitovasti osapuolet sopivat ja tämän jälkeen tätä asiaa ei tarvitse pohtia.

Tämä on totta, tiedämme että eläinlääkäri kustannukset saatattavat olla korkeat jopa useita tuhansia euroja ja eläimen vanhetessa useammat vakuutukset lakkaavat. Näin ollen, jos asiasta ei ole sovittu eläimen omistajaksi merkitty henkilö tulee kustannukset maksaa.

Näin asia valitettavasti on, että jos ei asiasta ole sovittu asia jää sen varaan mihin mies suostuu. Tämän vuoksi tarjoamme palelua joka ratkaisee tämän ongelman.

Kyllä vaan jos on laadittu asianmukainen sopimus se sitoo oikeudellisesti osapuolia.

Jos ette pääsee siihen sopimukseen omistajaksi merkitty päättää asian ja jos molemmat ovat omistajaksi merkitty ja ette pääse sopimukseen, edessä on hankala tilanne jonka viime kädessä joudutaan ratkaisemaan oikeudessa.

Lemmikin omistaja ja jos molemmat ovat omistajia maksut menee puoliksi.

Tämä on tosi ikävä tilanne eläimen ja sinun kannaltasi ja valitettavasti ei ole ensimmäinen tapaus, joka eteemme tulee. Olisitte voineet tehdä asiasta sopimuksen, eli sen kaltaisen, jota tarjoamme asiakkaille. Nyt tilanne on sellainen, että jos ette keskenään saa asiaa sovittua, sinun kannattaa harkita ottaa lakimies avuksesi.

Kuoleman varalta teidän olisi hyvä tehdä keskinäinen testamentti jossa lemmikeistä määrätään, jolloin tästä asiasta ei tarvitse kantaa huolta.